Svidio vam se Bridgerton? Onda morate pogledati ovu seriju

Screenshot: YouTube/Netflix

NA NETFLIX su prošli tjedan stigle prve četiri epizode treće sezone Bridgertona, a mnogi gledatelji već su ih pogledali i sada traže nove serije dok čekaju drugi dio jedne od najiščekivanijih serija na streaming-servisu.

Jedna korisnica Facebooka u grupi Netflix Bangers svima je preporučila da pogledaju njemačku seriju The Empress (Die Kaiserin) ako su uživali u Bridgertonu.

O čemu se radi u The Empress?

Riječ je o povijesnoj seriji u šest epizoda koja se počela prikazivati 2022. godine, a koju je kreirala Katharina Eyssen. The Empress je tjednima bila jedna od najgledanijih serija na Netflixu, a velika gledanost dovela je i do obnove za drugu sezonu. Druga sezona snimala se u rujnu prošle godine, ali još uvijek nije poznato kada će biti dostupna na streaming-servisu.

Glavne uloge igraju Devrim Lingnau, koja je utjelovila caricu Elizabetu Austrijsku, i Philip Froissant, koji je utjelovio njezinog muža Franju Josipa I. Radnja prati šesnaestogodišnju Elizabetu, poznatiju kao Sisi, koja se zaljubi u cara Franju Josipa I., koji je trebao oženiti njezinu stariju sestru Helenu. Nakon što se uda za cara, Sisi odlazi u Beč, gdje treba naučiti navigirati složenom političkom scenom.

 

Gledatelji imaju samo riječi hvale za seriju

Gledatelji su na Facebooku podijelili svoje mišljenje o seriji The Empress.

"Ako vam se svidio Bridgerton i još uvijek niste pogledali The Empress, učinite to", napisala je jedna korisnica.

"Svidio mi se kraj serije The Empress, pogledala sam ga više puta. Jedva čekam drugu sezonu", dodala je druga.

"Hoće li The Empress imati još jednu sezonu? Svidjela mi se serija", dodala je treća.

Pročitajte više