Trailer za najiščekivaniju igru desetljeća srušio rekord, najbolji je na YouTubeu

Grand Theft Auto VI konačno je predstavljen javnosti. Trailer je izašao 15 sati ranije od predviđenog i nadmašio sva očekivanja. Trailer je stigao ranije jer je tijekom ponoći na X-u netko pustio najavu u znatno lošijoj kvaliteti, što je natjeralo Rockstar Games da prekrši vrijeme premijere.

GTA 6 izgleda veći, detaljniji i moćniji od svih svojih prethodnika. Ono što je trn u oku mnogima jest datum izlaska igre za koji se sada navodi da će biti nekad tijekom 2025. godine. U igri će igrači moći igrati s dva lika – Lucijom i Jasonom, čija priča vuče inspiraciju od poznatog američkog krimi para, Bonnie i Clydea.

 

Radnja će se odvijati u fiktivnoj verziji Miamija, legendarnom Vice Cityju. Igrači će moći putovati i po regiji Leonida, koja je zapravo GTA-ova verzija Floride. Sve to oduševilo je igrače, a nestrpljenje za službeni prikaz igre urodilo je plodom.

Trailer za Grand Theft Auto VI srušio je rekord za najgledaniji video koji nema veze s glazbom na YouTubeu u prva 24 sata. U tom je periodu najava imala 90.6 milijuna prikaza, što je više od dosadašnjeg rekorda koji je držao youtuber MrBeast s 59.4 milijuna pregleda. Kad se uračunaju i glazbeni videi, tu rekord drži korejski bend BTS s pjesmom Butter, koja je u prva 24 sata pregledana 108 milijuna puta.

Pročitajte više