Trailer za novi horor prestravio ljude: "Ništa jezivije od smješka bez razloga"

Screenshot: Youtube

BROJNI gledatelji tvrde da su "bacili svoje telefone" nakon što su pogledali sablasni trailer za nadolazeći horor film Smile.

Trailer za film brzo se proširio društvenim mrežama i definitivno možemo razumjeti zašto. Prepun jezivih momenata, uznemirujućih osmjeha i glazbe, film je horor priča o ženi koja počinje svjedočiti čudnim događajima nakon traumatične nesreće. Sosie Bacon igra glavnu ulogu u filmu, liječnicu Rose Cotter čiji se život naglo preokrene. Rose se mora suočiti sa svojom prošlošću kako bi se nosila sa svim čudnim događajima oko sebe.

 

Proganja je netko, ili nešto, te joj se neprestano smiješi i dok pretjerani osmjesi izgledaju kao filter koji možete pronaći na Instagramu, nema sumnje da se Rose dovela u nezavidnu i zlokobnu situaciju.

Jedan užasnuti korisnik Twittera je priznao: "Upravo sam bacio svoj telefon." Još jedan zbunjeni gledatelj podijelio je: "Ništa jezivije od smješka bez razloga."

"U redu, 99% filmova me ne ostavlja u strahu, ali ovo bi moglo potrajati", kazao je jedan korisnik Twittera. Ispostavilo se da je mnogo ljudi bilo posebno užasnuto scenom u kojoj žena iskrivi svoj duguljasti vrat naopako i zuri u prozor automobila.

"Prošlo je dosta vremena otkako sam se uplašila! Uzbuđena sam zbog ovog filma", napisala je jedna korisnica.

Film je režirao Parker Finn i temelji se na njegovom ranijem kratkom filmu Laura Hasn't Slept. Glumačku postavu čine još Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Rob Morgan, Kal Penn, Judy Reyes, Gillian Zinser i Caitlin Stasey. Smile dolazi u kina 30. rujna.

Pročitajte više