Triler iz 2007. godine je među najgledanijim filmovima na Netflixu, ima 70% na RT-u

Foto: Press

NETFLIX je vratio poznati triler film Disturbia (Paranoja) iz 2007. godine, koji se u nekoliko dana pronašao na samom vrhu ljestvice najgledanijih filmova na servisu. Ovaj triler trenutno je treći najgledaniji film na Netflixu u Hrvatskoj, a na prvom i drugom mjestu nalaze se filmovi Mother of The Bride i Thelma the Unicorn.

U ovom napetom trileru glavnu ulogu ima Shia LaBeouf koji u filmu glumi Kalea, tinejdžera koji je nakon kaznenog prekršaja stavljen u kućni pritvor. Kale se predaje očaju jer je izgubio slobodu i počinje špijunirati susjede, nadajući se da će mu tako brže proći vrijeme. Ne znajući u kakvu se opasnost dovodi, počinje sumnjati da je jedan od njegovih susjeda serijski ubojica.

 

Osim LaBeoufea, u filmu glume David Morse, Carrie-Anne Moss, Sarah Roemer, Aaron Yoo, Jose Pablo Cantillo, Viola Davis, Matt Craven i druge zvijezde.

Film je nastao u režiji američkog redatelja Daniela Johna Carusa, poznatog kao D. J. Caruso, koji je radio i na filmovima Eagly Eye (Oko sokolovo), I Am Number Four (Ja sam broj četiri) i Taking Lives (U tuđoj koži). Scenarij su napisali Christopher Landon i Carl Ellsworth.

Ljudi oduševljeni što je film opet na Netflixu

Gledatelji su prethodnih godina triler mogli gledati na Netflixu, ali je film s krajem 2022. godine uklonjen, na nezadovoljstvo brojnih obožavatelja. Međutim, od 15. svibnja ponovno ga je moguće gledati na Netflixu. Ove su vijesti obradovale obožavatelje filma koji su mišljenje podijelili na društvenim mrežama. 

"Disturbia je ponovno na Netflixu, znam što ću gledati večeras", "Čuo sam da je Disturbia ponovno na Netflixu, to mi je bio jedan od omiljenih trilera kada sam bio tinejdžer, definitivno ću opet pogledati", "Netflix vraća dobre filmove na streaming, bilo je i vrijeme", neki su od komentara korisnika na X-u. 

Premijera filma održana je 2007. godine, a film je dobio podjednake ocjene kritičara i publike. Kritičari su ga na Rotten Tomatoesu, na temelju 178 recenzija, ocijenili sa 70 posto, dok je na temelju više od 250 tisuća recenzija publike dobio 77 posto. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.