U nastavku Fast and Furiousa pojavit će se pokojni Paul Walker, evo kako je to moguće

Foto: YouTube

GLUMAC Paul Walker poginuo je u prometnoj nesreći u studenome 2013. godine, ali njegov lik Brian O'Conner ponovo će se pojaviti u franšizi Fast and Furious. U nadolazećem desetom nastavku filmske sage, zvanom Fast X, uz Vina Diesela, Michelle Rodriguez, Ludacrisa, Tyresea Gibsona i ostale, pojavit će se i Walker, doduše bit će na filmu uz pomoć CGI-ja, a redatelj je objasnio kako.

Walker se posthumno pojavio i u šestom nastavku, za koji nije uspio snimiti sve scene pa su dio posla na kraju odradila njegova braća, koja su poslužila kao dubleri za tijela, dok mu je lice bilo napravljeno uz pomoć CGI-ja. 

"Lik Briana je itekako živ u svijetu Fast and Furiousa, i često su ga spominjali u ranijim filmovima. Njegova obitelj ostala je dijelom franšize, ali u posljednjem nastavku nećete vidjeti Briana u sadašnjosti, već će ga biti u retrospektivi", rekao je za TotalFilm redatelj Louis Leterrier.

 

Fanovi oduševljeni trailerom

Podsjetimo, prije nekoliko dana izašao je trailer za novi nastavak F&F-a, u kojem će glavne uloge imati Vin Diesel te Jason Momoa.

U traileru se vidi kako će Momoa, koji se proslavio ulogom Aquamana i Khala Droga u Game of Thronesu, biti glavni negativac po imenu Dante, a u filmu će se uz Diesela još pojaviti i Charlize Theron, Helen Mirren, Brie Larson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang te Nathalie Emmanuel.

Film će se početi prikazivati 19. svibnja, a fanovi ga, barem ako je vjerovati komentarima ispod trailera na YouTubeu, jedva čekaju.

"Zapanjuje me, koliko god ovih filmova napravili, ja uvijek iznova jedva čekam novi nastavak. Suludo", "Odrastao sam uz ove filmove i iskreno jedva čekam da izađe novi", "Ovaj nastavak izgleda potpuno drugačije od prethodnih, prizemljeniji je", "Jedva čekam da ovo izađe, to mi je omiljena franšiza", "Ovo mi daje neku vibru Avengers Endgamea. Nadam se da neće razočarati", "Ovaj film se mora gledati u kinu", samo su neki od komentara.

Pročitajte više