Will Smith radi na nastavku svog SF hita iz 2000-ih, evo tko će glumiti u filmu

Foto: EPA

WILL Smith, oskarovac i jedan od najbolje plaćenih glumaca današnjice, na Međunarodnom filmskom festivalu Red Sea potvrdio je da radi na nastavku filma Ja sam legenda (I Am Legend) iz 2007. godine. U filmu bi trebao glumiti Michael B. Jordan, zvijezda franšize Creed, piše Variety. 

Ja sam legenda je znanstvenofantastični film inspiriran istoimenim romanom Richarda Mathesona iz 1954. godine. Film je pratio Roberta Nevillea (Smith), posljednjeg preživjelog muškarca u New Yorku, koji je imun na virus koji je ubio većinu čovječanstva. Film je režirao Francis Lawrence prema scenariju koji su pisali Mark Protosevich i Akiva Goldsman.

 

Nastavak se temelji na alternativnoj verziji filma

Ja sam legenda imao je dva završetka. Prvi završetak, koji je prikazivan u kinima, prikazao je smrt Roberta Nevillea. U alternativnom završetku, dostupnom na DVD izdanju filma, Neville je preživio. Smith je otkrio da će nastavak filma biti baziran na alternativnom završetku.

"Sutra imam razgovor s Michaelom B. Jordanom. Jako smo blizu, upravo je završen scenarij", rekao je Smith. "Ovo znaju samo pravi ljubitelji filma Ja sam legenda, ali u prvoj verziji filma, prikazanoj u kinima, moj lik umre, dok u drugoj, DVD verziji, postoji alternativni završetak u kojem preživi. Pratit ćemo radnju iz DVD verzije. Ne smijem vam reći ništa više, ali u filmu će biti Michael B. Jordan."

U razvoju je i četvrti nastavak hit-komedije iz 90-ih

Smith se također osvrnuo na svoju karijeru i probleme s kojima se suočavao u posljednjih nekoliko godina, koji su utjecali na njegovu trenutnu putanju u životu. 

"Moram biti jasan oko toga tko sam i što želim učiniti u ovom svijetu, ne smijem ovisiti o tuđem pljesku kako bih ostao fokusiran na svoju misiju", rekao je slavni glumac. 

Smith je također potvrdio da trenutno radi i na filmu Zločesti dečki 4 (Bad Boys 4), u kojem će on i Martin Lawrence ponoviti svoje uloge iz hit-komedije koja je izašla 1995. godine.

Pročitajte više