Zac Efron je zbog uloge u ovom filmu imao problema s fizičkim i mentalnim zdravljem

Screenshot: Youtube

GLUMAC Zac Efron trenutno je pod svjetlom reflektora zbog uloge u filmu The Iron Claw. No, to nije jedina uloga koja je jako utjecala na njega. Kako prenosi MovieWeb, Efron je u razgovoru za Men's Health otkrio da je zbog uloge u Baywatchu iz 2017. godine imao problema s mentalnim i fizičkim zdravljem. Točnije, zbog rigorozne rutine vježbanja za ulogu.

"Taj izgled u Baywatchu, ne znam je li to doista moguće. Jednostavno ima premalo vode u koži da bi to bilo stvarno. Za postizanje tog izgleda koristili smo snažni diuretik Lasix. Bilo bi mi puno draže da sam imao dva do tri posto viška tjelesne masti. Počeo sam patiti od nesanice i pao u prilično tešku depresiju na duže vrijeme. Nešto me u vezi s tim iskustvom premorilo. Na kraju su sve to pripisali predugom uzimanju diuretika", ispričao je glumac.

 

Podsjetimo, Efron u The Iron Clawu glumi hrvača Kevina Vona Ericha, a za ovu ulogu morao se drastično fizički transformirati. Glumac je istaknuo da mu je tijekom mjeseci pripreme za ulogu život bio na pauzi te da je bol u mišićima postala njegova svakodnevica. 

Pročitajte više