Završila je produkcija druge sezone jedne od Netflixovih najgledanijih serija

Screenshot: Youtube

IZ NETFLIXA su objavili da je završila produkcija druge sezone Noćnog agenta (Night Agent), jedne od najpopularnijih i najgledanijih Netflixovih serija. Vijest o završetku produkcije objavili su iz Netflixa na društvenim mrežama, na oduševljenje mnogih obožavatelja serije. 

"Produkcija druge sezone Noćnog agenta službeno je završila!", piše u opisu objave na Netflixovoj Facebook stranici na kojoj se, između ostalog, nalazi i glumac Gabriel Basso koji u seriji utjelovljuje glavnog glumca, agenta Petera Sutherlanda.

The Night Agent Season 2 has officially wrapped production!

Objavljuje NetflixPonedjeljak, 17. lipnja 2024.

Serija Noćni agent smatra se jednom od najpopularnijih i najgledanijih Netflixovih serija. U prvih sedam dana prikazivanja na popularnoj streaming platformi korisnici Netflixa proveli su 90 milijuna sati gledajući prvu sezonu akcijske serije.

Podsjetimo, radnja prati agenta FBI-ja Petera Sutherlanda koji radi kao noćni telefonski operater za hitne slučajeve u Bijeloj kući. Prateći hitnu liniju, on odgovori na poziv kojim se uplete u smrtonosnu urotu povezanu s krticom u Bijeloj kući.

Kao i na vijesti o početku snimanja nove sezone, obožavatelji serije oduševljeni su viješću da je produkcija završila te se nadaju da će seriju uskoro gledati na ekranima. Trenutno nije poznato kada je planirana premijera druge sezone. 

"Odlična serija! Jedva čekam konačno gledati", "Prva sezona je bila odlična, vjerujem da će i druga biti još bolja!", "Konačno vijesti iz Netflixa koje me zanimaju, još samo da otkriju i datum premijere", "Definitivno jedna od boljih serija na Netflixu. Zanima me što će se dalje dogoditi", "Jedva čekam, samo da što prije možemo gledati!", neki su od komentara uzbuđenih obožavatelja.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.