Zvijezda Bridgertona inzistirala je na golišavim scenama, otkrila je zašto

Screenshot: YouTube/Netflix

IAKO je Bridgerton sam po sebi poznat po vrućim scenama, glavna zvijezda treće sezone popularne serije Nicola Coughlan tražila je producente da ubace što više zavodljivih trenutaka, piše IndieWire.

Glumica je u nedavnom intervjuu za Stylist otkrila da je željela biti "potpuno gola" za jednu scenu u najnovijoj sezoni Netflixove hit-serije.

 

"Izričito sam tražila da određeni dijalozi i trenuci budu uključeni", rekla je Coughlan o radu s koordinatoricom za intimnost Lizzy Talbot. "Postoji jedna scena u kojoj sam potpuno gola pred kamerom, i to je bila moja ideja, moj izbor. Osjećala sam se kao da je to najveće 'je*ite se' svim komentarima oko mog tijela. To je bilo nevjerojatno osnažujuće. Osjećala sam se prelijepo u tom trenutku i pomislila sam: 'Kad budem imala 80 godina, želim se prisjetiti kako sam bila zgodna!'"

Coughlan ovo nije prvi put da odgovara na kritike o svom tijelu. U jednoj objavi na Instagramu zamolila je publiku da ne komentiraju njezinu fizičku građu jer joj je teško svakodnevno slušati tisuće komentara o tome kako izgleda.

U nedavnom intervjuu za Los Angeles Times, glumica je otkrila da su ona i njezin kolega Luke Newton postali nudisti na setu.

"Do kraja dana, oboje smo ležali ispod pokrivača, bez odjeće, samo smo se odmarali", rekla je Coughlan i dodala da su oboje shvatili zašto nudisti to rade.

Glumica je također otkrila da je po prirodi jako zabrinuta osoba, zbog čega nije htjela razmišljati o činjenici da je trenutno zvijezda nove sezone Bridgertona.

"Što manje vremena imam za razmišljanje o stvarima, to bolje za mene", izjavila je Coughlan, "ali imala sam puno vremena za razmišljanje o trećoj sezoni Bridgertona. Način na koji sam se suprotstavila tome bio je: 'Samo radi jako naporno. Daj sve od sebe, cijelo vrijeme razmišljaj o scenariju, isplaniraj sve.'"

Pročitajte više