Zvijezda Zakona i reda odlazi iz serije nakon 20 sezona, evo tko će je zamijeniti

Foto: Profimedia

GLUMAC Sam Waterston više neće glumiti okružnog tužitelja Jacka McCoyja u popularnoj kriminalističkoj seriji Zakon i red. Njegova posljednja epizoda u ovoj ulozi trebala bi se emitirati 22. veljače, a već je sada poznato tko će ga zamijeniti.

Waterston je u ovoj kriminalističkoj drami glumio od 1994. godine. Kako prenosi The Hollywood Reporter, seriji se pridružio u sredini četvrte sezone, a odlazi u sredini dvadesete, nakon što se u više od 400 epizoda pojavio u ulozi tužitelja McCoyja. Nakon što Waterston službeno ode iz serije, ulogu okružnog tužitelja preuzet će Tony Goldwyn, gledateljima poznat po ulogama u Oppenheimeru i političkoj drami Scandal.

U izjavi upućenoj gledateljima serije Waterston je rekao: "Pozdrav, vi divni ljudi. Zadovoljstvo je ovako izravno razgovarati s okosnicom apsolutno nevjerojatne publike Zakona i reda. Došlo je vrijeme da krenem dalje i povedem Jacka McCoya sa sobom. Tužan sam, ali i previše znatiželjan zbog onog što dolazi."

Na kraju je zahvalio svim ljudima iza kulisa koji marljivo rade na svakoj epizodi serije, prenosi The Hollywood Reporter. 

Što se tiče Tonyja Goldwyna i njegove uloge u seriji, trenutno nije poznato kako će njegov lik doći u seriju ni kako se zove. Jedino je poznato da će preuzeti ulogu Jacka McCoya i postati novi okružni tužitelj.

 

Pročitajte više