20. dan fitness izazova: U 20 dana do ispeglanog trbuha!

Foto: Facebook

STIGLI ste do kraja izazova, ali ste na samom početku kada je donošenje ključnih odluka vezanih uz vaš aktivan način življenja u pitanju.

Prihvaćanjem ovog izazova vidjeli ste da možete živjeti u skladu s vašim odlukama, čak štoviše, dokazali ste sebi da želite i možete postići promijene!

Kako biste i dalje živjeli aktivno sada je trenutak kada na kontinuirano izvođene fizičkih aktivnosti se trebate izazvati samostalno te donijeti odluku da izazov i prihvaćate.

Dakle, trebate ponoviti ono što ste već učinili i zbog čega vam ovim putem od srca čestitamo.
 
Vjerujemo da u ovom trenutku zasluženo osjećate ponos i radost. Naravno da vas u poželjnim osjećajima ne želimo prekidati, već ih dodatno pospješiti.

Imate sreće, znamo kako se možete osjećati još i bolje. Slutite li o čemu je riječ? Naravno, o treningu!
 
Morate priznati da je osjećaj zadovoljstva koji se pojavljuje nakon svakog kvalitetno odrađenog treninga naprosto nezamjenjiv. 
 
Vjerujemo kako ste izvedbe vježbi koje su bile uključene u ovaj izazov već savršeno usvojili te se nadamo da ćete sve naučeno i u budućnosti znati iskoristiti.

Međutim, današnji izazov podrazumijeva jednu sasvim novu vježbu.

Vrijeme treninga nije određeno, peglati trbuh možete gotovo pa bilo gdje i u bilo koje doba dana ili noći.

Jedini uvjet, a koji biste neophodno trebali zadovoljiti kako biste mogli trenirati na ovaj način, predstavlja posjedovanje velike želje za vlastitim unaprjeđivanjem.

Čak ni lijenost ne predstavlja problem za izvođenje današnjeg treninga iz razloga što se prilikom istoga ne trebate ni pomaknuti. 

U 20 dana do ispeglanog trbuha: 20. dan izazova
 
Prilikom gledanja vaše omiljene serije, prilikom čitana knjige, ili, na primjer, prilikom ispijanja kave s vašim društvom kontrahirajte mišiće abdomena.

U statičnom položaju tijela svojevoljno i koncentrirano, kroz određeni vremenski period, kontrahirajte mišiće abdomena te ih potom kontrolirano i polagano opuštajte.

Mozak predstavlja ključno opterećenje prilikom izvođenja ove vježbe, a o istome i ovisi duljina trajanja vašeg treninga. 
 
Još jednom vas podsjećamo kako ste uspjeli uspješno izvršiti ovaj izazov te apeliramo da vaš uspjeh koristite kao motivacijski čimbenik za danji fizički napredak. 
 

 

Pročitajte više