Betty White otkrila koje su je tajne dovele do 99. godine

Foto: EPA-EFE

BETTY White imala je impresivnu karijeru. Igrala je glavne uloge u brojnim popularnim filmovima i serijama, kao što su The Mary Tyler Moore Show, Golden Girls i Hot in Cleveland, a danas ima 99 godina i jednako je duhovita, šarmantna i tražena kao i prije. To svakako nije nevažno s obzirom na činjenicu da brojne zvijezde u Hollywoodu nestaju preko noći.

Što je njezina tajna dugovječnosti? Evo koje su je stvari dovele do 99. godine.

Pozitivnost

U intervjuu za Parade White je priznala da joj je ružičast pogled na život itekako koristio - toliko da se zapitala je li to možda imalo utjecaja na njezinu dugovječnost.

"Uživaj u životu. Naglasi pozitivno, a ne negativno. Zvuči tako beznačajno, ali mnogi će se radije na nešto žaliti nego sagledati dobre strane. A doista nije teško pronaći radost, samo treba bolje pogledati", izjavila je.

Votka

Da, White ne živi život bez poroka. Votka je jedan od sastojaka koje smatra bitnima za dobar život. 

"Votka je svojevrsni hobi", rekla je Davidu Lettermanu u intervjuu.

Hot dog

Možda vam je liječnik rekao da se klonite prerađenog mesa ako želite dulje živjeti, ali White je hot dog najveća ljubav nakon votke.

"Ne jedem ništa posebno. Pržene krumpiriće, hrenovke… Ne jedem obilan doručak. Pojest ću sendvič za ručak, doći doma, popiti votku pa večerati", otkriva za Parade.

Sreća

White tvrdi da je nisu samo talent i predanost doveli do ove točke u životu - imala je i puno sreće.

"Ja sam najsretnija starica na planeti jer sam blagoslovljena dobrim zdravljem i energijom. Nema nikakvih tajni", zaključila je.

Pročitajte više