Beyoncé u novom videu otkrila kojoj dijeti duguje gubitak kilograma

Foto: Instagram

37-GODIŠNJA Beyoncé osim što je u svom dokumentarnom filmu "Homecoming" nedavno otkrila detalje iz privatnog života koji su javnosti do tada bili nepoznati, u novom YouTubeu videu progovorila je o svojoj borbi s kilogramima nakupljenima u trudnoći.

"Dobro jutro, pet je sati, a ovo je prvi dan probe za Coachellu. Dug je put. Idemo", riječi su kojima započinje video u kojem otkriva da je 44 dana prije velikog nastupa na festivalu imala 79 kilograma. 

Beyoncé je prije dvije godine morala odgoditi nastup na Coachelli zbog trudnoće, stoga je nastupom 2018. odlučila najaviti svoj povratak za koji se trebala vratiti u formu. Da bi skinula višak kilograma, 44 dana prije nastupa započela je sa svojom dijetom i izazovom 22 Days Nutrition.

"Stvar je u zdravijem odabiru namirnica", rekao je Marco Borges, tvorac ovog plana prehrane koji se bazira na veganskim namirnicama. Iz prehrane je Beyoncé morala izbaciti gotovo sve - meso, ugljikohidrate, mliječne proizvode, ribu, šećer i alkohol.

Iako bi plan trebao trajati 22 dana, Beyoncé ga se pridržavala čak 44 kako bi u potpunosti bila spremna za pozornicu. 

"Gladovala sam. Definitivno sam pretjerala i nikad, ali nikad si više ne bih to dopustila", rekla je Beyoncé u svojem dokumentarcu u kojem je, između ostalog, otkrila kako je nakon rođenja blizanaca imala 98 kilograma, zbog čega se osjećala kao žena u tuđem tijelu.

Ekstremne dijete poput ove koju je ona odabrala, kažu stručnjaci, nisu dobre za metabolizam, a ni za psihičko zdravlje.

Pročitajte više