Beyoncé otkrila dosad nepoznate detalje svoje trudnoće: "Imala sam 98 kilograma"

Beyoncé otkrila dosad nepoznate detalje svoje trudnoće: "Imala sam 98 kilograma"
Foto: Instagram

37-GODIŠNJA Beyoncé u svom je dokumentarnom filmu "Homecoming", koji govori o njenom prošlogodišnjem nastupu na Coachelli, otkrila neke detalje iz privatnog života koji su javnosti dosad bili nepoznati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Trudnoću je opisala iznimno teškom jer je razvila preeklampsiju, stanje povišenog krvnog tlaka s proteinima prisutnim u mokraći. 

"Moje je tijelo pretrpjelo više nego što sam mislila da može. Tijekom porođaja, jednoj od mojih beba nekoliko je puta zastalo srce zbog čega sam završila na hitnom carskom rezu", prepričala je Beyoncé svoje traumatično iskustvo.

Pjevačica je na dan porođaja težila 98 kilograma. Kako bi se vratila u formu, počela se izgladnjivati.

"Kako bih smršavjela, moja prehrana nije sadržavala kruh, ugljikohidrate, šećer, mlijeko, meso, ribu, alkohol. Gladovala sam. Definitivno sam pretjerala i nikada, ali nikada si više ne bih to dopustila", rekla je Beyoncé.

"Osjećam se kao nova žena u novom poglavlju svog života i ne pokušavam više biti ono što sam nekoć bila. Tako je lijepo kad ti djeca preokrenu život", izjavila je.

Unatoč tome što je uspjela izgubiti većinu kilograma nakupljenih u trudnoći, priznala je da se naučila nositi sa svojom zaobljenijom figurom. 

"Danas su moje ruke, ramena, grudi i bedra zaokruženiji. No ne opterećujem se time, mislim da je to nešto što je stvarno", poručila je.

Pjevačica je 2017. godine trebala nastupati na Coachelli, ali je nastup odgodila za narednu godinu upravo zbog neočekivane trudnoće. Stoga je nastupom prošle godine najavila svoj povratak na pozornicu, a to je bio i povod za snimanje ovog dokumentarnog filma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

"Homecoming" uključuje i dosad neviđene fotografije i kućne snimke iz Beyoncéinog života.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara