Bivša zvijezda filmova za odrasle prohodala uz pomoć hodalice: Postajem jača

JENNA Jameson još uvijek ne zna dijagnozu svoje misteriozne bolesti koja ju je prikovala za krevet u siječnju ove godine. Prvih nekoliko tjedana je povraćala, a zatim je počela gubiti osjećaj u nogama. Liječnici su prvotno posumnjali da pati od Guillain-Barréovog sindroma, rijetkog neurološkog poremećaja zbog kojeg imunološki sustav oštećuje živčane stanice vlastitog organizma.

No nešto više od tjedan dana kasnije, nakon pet krugova imunoglobulinske terapije (IVIg), tipičnog liječenja poremećaja, i dodatnih testova, utvrdili su da to nije Guillain-Barré.

47-godišnjakinja se osjeća bolje i izašla je iz bolnice pa sada kod kuće ponovno uči hodati. U tome joj pomaže hodalica. 

"Postajem jača", napisala je uz fotografiju koju je objavila. 

"Kod kuće sam, što je odlično. Puno spavam, ali i dalje ne znam što se događa", poručila je po izlasku iz bolnice prošloga tjedna. 

Njezin partner Lior Bitton snimio je video nakon što je Jenna hospitalizirana. U njemu je pojasnio zbog čega.

 

"Mišići na nogama su joj bili jako slabi, tako da nije mogla hodati do kupaonice. Padala je na povratku ili u kupaonici, morao sam je podići i odnijeti u krevet. I onda su joj u sljedeća dva dana noge počele otkazivati, nije mogla hodati", rekao je prije dva mjeseca.

Pročitajte više