Blake Lively liniju boginje duguje bikini dijeti koja zabranjuje samo dvije stvari

Foto: Profimedia

BLAKE Lively mnogim ženama je inspiracija. Nakon oba poroda vrlo brzo se vratila u formu. Iako to duguje rigoroznoj prehrani i strogoj rutini vježbanja, na njezinom svakodnevnom jelovniku ne nalaze se samo dvije stvari - gluten i soja.

"Ne jedem gluten i soju. Kada izbacite soju, shvatite da ne jedete prerađenu hranu. To sam prvi put učinila za snimanje filma The Shallows. Dakle, nema prerađene hrane i treba puno vježbati", rekla je.

Upravo izbacivanje soje s jelovnika smatra najizazovnijim dijelom procesa.

"Na prvi pogled čini se da je to lako, ali onda shvatite da se soja nalazi u svemu. Čak i ako je riječ o zdravoj, cjelovitoj, organskoj hrani, u njoj ima soje", dodala je te upozorila druge da će se vjerojatno i sami uvjeriti koliko je to teško.

No to ne znači da je gladna.

"I dalje jedem šećer, ali sam sa svime umjerena. Treba pronaći ravnotežu, konzumirati ugljikohidrate i povrće. Ja volim rižu i sushi", napomenula je.

Lively inače konzumira četiri obroka u danu pa je jasno da se ne izgladnjuje, što mnogi pomisle kada je vide. 

"Nikad u životu nisam bila u tako sjajnoj formi kao nakon poroda. Žena mora osigurati svom tijelu hranjive tvari, mora se brinuti za sebe, odnosno zdravo hraniti", zaključila je.

Pročitajte više