Blogerica iznenadila fotkama na kojima joj se trbušnjaci u trenu pretvaraju u trbušinu

Foto: Instagram 

POZNATA fitness entuzijastica i body bilderica Michelle Middleton iz Oregona iznenadila je neki dan cijelu Instagram zajednicu fotografijama koje je javnost odmah prozvala "Tum-believable". 

Fotografijama je željela pokazati kako njen, inače isklesan trbuh, naraste samo nekoliko minuta nakon što pojede određene namirnice. Prvenstveno žitarice, od kojih se strašno napuše, a kako to izgleda već je nekoliko puta pokazala javno, kad mnogi nisu željeli vjerovati da je njena inače besprijekorna linija postala zaobljena samo zbog jednog obroka. 

Michelle se posljednjih godina intenzivno bavi body buildingom i striktno pazi na prehranu koja je uravnotežena kombinacija proteina i ugljikohidrata. Trenira šest puta tjedno i strogo se pridržava zdravih navika, ali kad je neke namirnice napuhnu, "onda je stvarno napuhana". Potvrdila je to na slikama koje izgledaju pomalo šokantno, a pod njima je opisala što je najčešće napuhuje i koliko nadutost obično traje.  

Opisu je dodala i činjenicu da se trenutno drži režima takozvane Low Fodmap prehrane, kakva se obično preporučuje ljudima koji pate zbog česte nadutosti ili poremećaja probave te su im zabranjene namirnice poput šparoga, celera, slatkog kukuruza, mliječnih proizvoda i većine proizvoda na bazi pšenice.  

Zato joj smeta čak i grčki jogurt, iako ga ponekad pojede, no nakon samo nekoliko minuta toliko se jako napuhne da joj trbuhu treba par sati da se vrati u normalu. 

Od namirnica od kojih ima najviše probavnih problema svakako su jogurti, žitarice, ali i jabuke, kruške, lubenica, brokula, karfiol, šparoge pa čak i neki proteinski prahovi.  

Otkako su fotografije njenog zaobljenog trbuha postale viralne, mnogi su se našli u njenoj priči te su podijelili svoja iskustva i zahvalili što se o tome priča sve glasnije jer je nadutost zaista problem koji ne bismo trebali skrivati pod širokom majicom ili se zbog njega sramiti.  

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz nadutost, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: nadutost. 

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više