Bodybuilder kopirao jelovnik Sylvestera Stallonea u njegovoj najmršavijoj fazi

Foto: TBM via Guliver Image

IAKO je jedan od najpoznatijih holivudskih snagatora Sylvester Stallone na svom vrhuncu, ’70-ih i ’80-ih godina, bio je u najmršavijoj fazi. Tijekom snimanja Rockyja imao je svega 75 kilograma i 2.8 posto tjelesne masti.

Youtuber Aseel Soueid odlučio je provjeriti koji je Stallone specifičan plan prehrane u to vrijeme slijedio i iskušati ga.

Doručak počinje malim kolačićem od zobenih pahuljica i smeđe riže te šalicom crne kave s medom i aminokiselinama. Ubrzo slijedi nešto obilniji obrok prije treninga: omlet od tri bjelanjka i cijelog jajeta te zobene pahuljice s mangom i datuljama, kriška kruha i još kave.

Treći obrok sastoji se od pilećih prsa, tikve i salate, uz još jednu šalicu crne kave i meda (Stallone je navodno pio do 25 šalica kave dnevno).

"Službeno sam postao obožavatelj tikve. Daje puno volumena vašim obrocima, niskokalorična je i zasitit će vas, a neće vam narušiti tjelesnu građu. Jasno mi je zašto je Rocky uključio u svoju prehranu. Ali definitivno se ne slaže uz kavu i med", ističe Soueid.

Četvrti obrok je riba s roštilja na kruhu sa zelenom salatom.

"Prilično jadno", smatra Soueid.

Na kraju dana slijedi još jedna šalica kave i zobeni kolačić, čime njegov ukupni dnevni unos hrane iznosi siromašnih 2000 kalorija.

Pročitajte više