Bodybuilder pokazao što sve pojede u danu: Ne želim da mi život diktira hrana

BODYBUILDER i YouTube zvijezda Obi Vincent ima 109 kilograma i možda ćete pomisliti da njegove prehrambene potrebe nije lako zadovoljiti. No nakon što je objavio video u kojem je pokazao što sve pojede u danu, mnogi su zaključili da je zapravo prilično realan i jednostavan.

Vincent dan započinje proteinskom pločicom i čašom vode te shakeom od zelenog povrća, cikle i jabučnog octa. Nakon treninga priprema kajganu od bjelanjaka punu povrća i pureće šunke.

Za ručak i večeru jede piletinu, dvije vrste povrća i rižu, namirnicu koju obožava. Onima koji smatraju da riža ima bezličan okus Vincent savjetuje da je kuhaju u temeljcu od juhe.

"To će okus učiniti zanimljivijim", tvrdi.

Za međuobroke bira proteinsku pločicu, a dva puta tjedno pije čaj uz koji jede zobene kekse. Jednom tjednom će si uz film priušti kokice s malo masnoće. Prije spavanja pojede šaku grožđa i tostirani kruh s maslacem od kikirikija. U danu popije i četiri do pet litara vode.

"Ne pratim kalorije niti brojim makronutrijente. Jedem kako se osjećam taj dan. Ne želim da mi život diktira hrana", poručio je i oduševio pratitelje.

"Bravo, jednostavno, iskreno i realno", "Pokazao si što je zdrav način razmišljanja", "Sviđa mi se kako govoriš o začinima, mnogi ih izostavljaju", neki su od komentara.

Pročitajte više