Cher (75) objavila kako izgledaju njezini treninzi, umorit će vas samo čitanje

Foto: Profimedia

IAKO ima 75, Cher nimalo ne usporava. Ova ikona naporno radi na cijelom tijelu, a na Twitteru je objavila kako izgledaju njezini treninzi u teretani.

"Trbuh, zumba, joga, čučnjevi uz zid. Sat stepa, joga, još malo vježbi za trbuh", napisala je te otkrila da joj je prijatelj rekao da radi isto što je radila i kad je bila mlada.

Fanovi su ostali zapanjeni njezinom rutinom. 

"Iscrpilo me samo čitanje, a uopće nisam vježbala", napisala je jedna osoba.

Cher je 2017. izjavila da plank može držati pet minuta, što je dokaz koliko je izdržljiva i u kondiciji. Obožava vježbu fire hydrant. Odradi je u tri seta po 25 ponavljanja. Također, fan je čučnjeva. U teretani provodi pet dana u tjednu.

Slijedi pravila vegetarijanske prehrane. "Ne volim meso i većina stvari koje jedem je zdrava", otkrila je.

Rijetko pije ili puši te se ne drogira. "Postoje stvari koje su nezdrave, a ja ionako u njima ne uživam, poput droge i alkohola. Jedno vrijeme sam pušila, a alkohol pijem u rijetkim prilikama, samo tri ili četiri puta godišnje", kaže Cher.

S godinama je naučila koja joj hrana odgovara i o tome vodi računa.

"Mliječni proizvodi nisu dobri. Ako moram konzumirati mlijeko, odabrat ću nemasno. Sir smatram najgorom stvari za tijelo. Masan je i povisit će razinu kolesterola u krvi", pojašnjava.

Kada je na setu, hrani se batatom i salatama, ali u pravilu odabire integralnu rižu, mahunarke, najčešće leću, povrće, tjesteninu i voće.

"Tjestenina mi daje puno energije, kao i voće poput banana, papaje i nektarina jer sadrži puno šećera, ali nije rafiniran", zaključila je.

Pročitajte više