Christina Aguilera otkrila tajnu gubitka 20 kilograma

Nakon godina borbe s kritikama na račun izgleda, pjevačica Christina Aguilera skinula je gotovo 20 kilograma. Glazbena ikona otkrila je da je tajna u zdravoj, uravnoteženoj prehrani i strogoj rutini vježbanja.

"Nastojim ostati fizički aktivna. Radim kardio vježbe četiri do pet puta tjedno. Volim i boks, jogu i treninge snage", izjavila je.

Da bi njezini rezultati bili što bolji, angažirala je slavnog fitness trenera Teeja Sorgea, koji joj pomaže pri izvođenju kardio vježbi i u dizanju utega. To je bilo ključno da Aguilera skine kilograme, a zadrži prepoznatljive obline.

"Prestala sam koristiti vagu i ograničavati se po pitanju hrane. Ne želim biti previše mršava, to mi se nikad nije sviđalo. Važno mi je da se dobro osjećam u odjeći koju nosim", podijelila je.

Tijekom godina Aguilera se suočavala s brojnim komentarima zbog fluktuacije težine. 2008., kada je bila trudna sa sinom Maxom, značajno se udebljala, što mnogi nisu odoljeli komentirati. Kad je rodila, unosila je 1600 kalorija na dan i slijedila je Rainbow dijetu, koja uključuje konzumaciju jarko obojenog voća i povrća. Tada je smršavila 20 kilograma.

Dvije godine kasnije, tijekom priprema za ulogu u filmu Burlesque, ponovno je počela mršavjeti. Uslijedio je razvod od Jordana Bratmana, što je dovelo do nove epizode debljanja. Sada jede cjelovitu hranu, jedino što uopće ne konzumira su slatkiši.

Pročitajte više