Čovjek koji pije samo vodu snimao svoje reakcije dok prvi put isprobava razna pića

PREMDA je za očekivati da se na TikToku obično pojavljuju plesni trendovi, recepti ili korisni trikovi, Davey Jarrell je prikupio milijune pregleda samim tim što je isprobavao različita pića pred kamerom. Za Insider je rekao kako ga je prijatelj nagovorio da prekine svoju životnu naviku pijenja isključivo mlijeka i vode te mu je predložio da kamerom zabilježi trenutke u kojima isprobava različita pića.

Jarrell, koji je rekao da je također honorarni komičar, nevoljko se složio i napravio svoj TikTok profil @doodledoodledavey, koji je u vrlo kratkom roku zaradio oko 100.000 pratitelja.

Prvi video od 16. lipnja ima preko 21 milijun pregleda i prikazuje Jarrella kako se izvija i trza dok isprobava gazirana pića raznih okusa i limunadu. Sva je pića ocjenjivao od 1 do 10, a najveća ocjena koju je dao bila je 5. Priznao je da nije uživao ni u jednom od njih.

@doodledoodledavey I’ve been chromohydrophobic for as long as I can remember. #drpepper #fanta #funny #fyp ♬ original sound - Davey Jarrell

U sljedećem videu isprobao je votku, za koju kaže da je nikad prije nije pio. Odmah ju je ispljunuo i pocrvenio u licu, zamolivši prijatelja da ga prestane snimati. Za Insider je dodao da nikad nije probao niti jednu vrstu alkohola.

@doodledoodledavey Reply to @ttr.125 What should I endure next? #vodka #water #funny #fyp ♬ original sound - Davey Jarrell

Kaže da ima fobiju od šarenih pića

Strah od obojenih i aromatiziranih pića nije formalno priznata fobija, rekao je Jarrell, ali je izmislio neslužbeni naziv "kromohidrofobija", dok je bio u srednjoj školi. "Dobio sam puno poruka od ljudi tijekom posljednjih nekoliko tjedana koji govore da imaju isti problem. Očito, ovo stanje postoji", rekao je za Insider.

Rekao je i da se njegova fobija pojavila rano u djetinjstvu jer je bio izbirljiv po pitanju jela, a to se proširilo i na piće. Neko je vrijeme pio sok od jabuke iz tetrapaka, ali to se promijenilo kad ga je vidio izvan tetrapaka i otkrio koje je boje. "Prvi sam put vidio boju soka i poželio sam povratiti. Od tada jednostavno imam averziju prema pijenju svega što nije voda", rekao je.

Jarrell je rekao da je oduvijek imao mentalnu blokadu prema pićima bez obzira na to jesu li ona bila lijepog okusa ili ne, te se umjesto toga okrenuo hrani, koja mu zadovoljava potrebu za okusima.

Jarrell kaže da su reakcije na njegove videosnimke bile mješovite

Rekao je da je dobio ogroman raspon dobrih i loših komentara. Neki su ga hvalili kako je hrabar što isprobava nova pića i da je njegova fobija zapravo zdrava, dok su drugi rekli da je djetinjast i da laže da bi osvojio publiku na TikToku.

"Ako biste nešto izmislili, ne biste li smislili nešto malo čudnije od toga? Ovo je jednostavno toliko mlako čudno da mora biti istina", rekao je Jarrell. "Jedan komentar koji me nasmijao bio je: 'Dame i gospodo, ovako izgleda djevičanstvo.'"

Pročitajte više