Dax Shepard imao štucavicu 50 sati bez prestanka, supruga ga snimala

Foto: Instagram screenshot

POVREMENO štucanje je prihvatljivo, premda jedva čekamo da završi, ali možete li zamisliti kako biste se osjećali da ne prestaje 50 sati u nizu?

Ovo iskustvo nedavno je doživio Dax Shepard i nije se dobro proveo. Objavio je video na Instagramu i iako je inače vrlo duhovit i simpatičan, glumac nije izgledao da se dobro provodi.

U videu koji je snimila njegova supruga Kristen Bell možemo čuti kako ga ona pita: "Kako si?" On joj odgovara da se još osjeća čudno, na što se ona blago nasmiješi. Ipak, njemu nije bilo toliko zabavno. Bell je rekla da ga je čula kako štuca cijelu noć.

Nakon nekog vremena, štucavica ga je dovela do povraćanja.

Naknadno je šaljivo objavio: "Za svakoga tko ima neprekidnu štucavicu, bog vas blagoslovio. Ne znam bih li mogao izdržati tjedan dana bez intervencije ciklusom cijanida." Također je fanovima obznanio da je dobro i da su epizode štucanja iza njega.

Štucavica označava kontrakcije dijafragme koje nisu pod našom kontrolom, a završavaju naglim zatvaranjem glasnica, prema definiciji Klinike Mayo. Mogu trajati i više od 48 sati uslijed različitih razloga.

Dugotrajna štucavica često se povezuje s oštećenjem živaca ili njihovom iritacijom te poremećajima središnjeg živčanog ili probavnog sustava. Alkoholizam i upotreba droga također mogu biti neki od uzroka, kao i neke bolesti kao što su dijabetes ili problemi s bubrezima.

Pročitajte više