Doznali smo što obično jede Rihanna, ali nam nije jasno gdje to sve sprema?

Foto: Instagram 

JESTE li se ikada pitali što točno jedu velike zvijezde. Gdje jedu, tko im kuha, i kako su tako savršeno mršavi? Zar oni nikada nemaju neke skrivene smokiće i čokolade, uživaju li skrivećki u hamburgerima ili baš nikada, nikada ne griješe?  

Ako vas baš zanima kako, što i gdje je jede Rihanna - sve njene kulinarske tajne otkrila je njena osobna kuharica - Jamajčanka Debbie Solomon koja za nju kuha na turnejama, kod nje doma, za njene partije. Ona doslovno ne jede ništa drugo osim onoga što joj Debbie pripremi, ali - iznenadit ćete se - nisu to neki ptičji obroci. Ako u nečemu Rihanna uživa onda su to - proteini, povrće, ugljikohidrati...  

"Nije vam ona od onih koja se srami najesti, a bome ni meni baš ne bi bilo svejedno da joj stalno kuham radim salate.", izjavila je među ostalim u velikom intervjuu koji dala Bon Appetitu.  

Ovo je doduše jedan malo blaži primjer koji je dobro zabavio i jednu i drugu. Okej, jesmo pričale o kontroli porcija, ali nismao baš mislile na ovako nešto, iako mi je za ovo trebalo cijelo jutro da ti napravim." poručila joj je njena "šefica" uz sliku obroka koju Rihannu sigurno ne bi zadovoljila. 

Jer ona je zapravo pravi ljubitelj obilja - svega - posebno ako je napravljeno na žaru.   

 

  

  

  

 

 

Pročitajte više