Evo što Zooey Deschanel pojede u danu da bi bila zdrava i puna energije

ZOOEY Deschanel prilično je zaposlena. Osim što brine o obitelji, vodi podcast i priprema turneju kao polovica glazbenog dua She & Him, nedavno je na tržište lansirala novu aplikaciju Merryfield, koja okuplja zdrave robne marke i dodjeljuje vam bodove temeljem kupovine proizvoda koje kupujete od proizvođača takozvane zdrave hrane.

I njoj je osobno zdrava prehrana vrlo važna. Drži se vegetarijanske prehrane i namirnica bez glutena. Doručkuje kavu i zobene pahuljice. A doručak je doista najvažniji obrok u danu jer vas opskrbljuje energijom, pomaže da lakše održavate tjelesnu težinu i smanjite vjerojatnost od razvoja kroničnih bolesti. 

Deschanel za ručak bira salatu ili smoothie. Voli laganija jela koja će održati njezinu energiju, ali neće joj preteško pasti na želudac dok obavlja zadatke. I stručnjaci se slažu da je to odličan izbor. Voće i povrće daju volumen obroku, a istovremeno ga održavaju laganim i osiguravaju puno važnih hranjivih tvari, poput vlakana, koja pogoduju našim crijevima i pomažu da se osjećamo sito dulje nakon obroka.

"Iskreno, za svakog ukućana moram kuhati nešto drugačije", kaže Deschanel o tipičnoj večeri u svom domu. 

Zato najčešće priprema tjesteninu, a umake servira ovisno o tome tko ih jede. Odrasli preferiraju pesto ili umak od rajčice, a djeca tjesteninu s maslacem. 

Pročitajte više