Fitness zaljubljenica koja trenira četiri puta tjedno pokazala trbuščić

FOTOGRAFIJE koje gledamo na društvenim mrežama ne prikazuju uvijek stvarnost. Neki koriste filtere ili fotošop kako bi se pokazali u drugačijem svjetlu. 

Fitness influencerica Isabelle, poznatija na Instagramu kao fitness4lazygirls, odlučila je potaknuti ljude da vole svoje tijelo čak i ako nemaju vidljive trbušne mišiće. 

Ova fitness zaljubljenica trenira četiri puta tjedno, a ipak ima trbuščić koji se ne srami pokazati. Objavila je dvije fotografije. Na prvoj je, kako kaže, sretna i zdrava, kao i na drugoj, iako je na njoj pokazala da nema savršeno ravan trbuh.

"Tijelo sa zdravim postotkom tjelesne masti se kreće i savija kada sjedite u određenim položajima. To je normalno", poručila je Isabelle. 

Ona trenira, jede hranjive namirnice, izlazi, ne mari za kalorije, ne dopušta da je definira kultura fitnessa ili dijeta te vodi uravnotežen životni stil koji je čini sretnom.

"Trebalo mi je vremena da prestanem stremiti trbuhu bez sala. Istina je da bez njega ne bih mogla potpuno uživati u životu i fokusirati se na važne stvari", zaključila je i skupila više od 4000 lajkova.

Pročitajte više