Fitness zvijezda podijelila zašto za top formu nije nužno jesti manje

FITNESS influencerica Lauren, koja stoji iza profila Loz Fitness, kaže da nije čudno da ljudi koji žele postati fit jedu manje. Ali ona tvrdi da to ne mora biti tako. U jednoj od posljednjih objava poručila je ljudima da ne smanjuju unos hrane kako bi došli do željene figure. 

"Jesti više nije nužno loša stvar. Svi smo naučeni da ćemo se tako udebljati. Prvo, jedenje više hrane ne vodi do nakupljanja kilograma, već kalorijski suficit. Drugo, što ako se i udebljamo? Dok smo sretni i zdravi, to je u redu", napisala je. 

Lauren kaže da je svačije putovanje drugačije i da svatko treba pronaći svoj put do zdravlja. 

"Znam da zvuči zastrašujuće. Ne želite izgubiti trbušne mišiće, ne želite izgubiti kontrolu nad hranom, mislite da nećete biti sretni ako ste teži ili deblji. Jedenje više kalorija nije nešto čega se treba bojati. Teško je to vidjeti, ali vjerujte mi", poručila je te pozvala sve nesigurne u svoje tijelo da se pogledaju u drugačijem svjetlu i da nauče cijeniti svaku nepravilnost. 

"Tada ćete postati svoji. Bit ćete boljeg raspoloženja, imat ćete više energije, bit ćete bolji ljudi. Ako počnete cijeniti svoje tijelo, naučit ćete i voljeti druge", zaključila je. 

Pročitajte više