Halle Berry otkrila zašto posljednjih 10 godina svakim danom izgleda sve bolje

Foto: Instagram

HALLE Barry na svom Instagramu često dijeli fitness savjete s obožavateljima koji su jedva dočekali priliku da otkriju tajnu njene vitke linije. No, iako su se nadali da je riječ o čaroliji ili samo dobrim genima, sada je postalo jasno da glumica ulaže jako puno truda da bi dobila takve rezultate.

Ovog puta dotaknula se teme prehrane.

"Otkrit ću vam što me zadnje desetljeće držalo u formi, zdravom i punom energije: dijeta", priznala je glumica.

Da, dobro ste pročitali - desetogodišnja dijeta. No, ne brinite. Nije riječ o klasičnim dijetama koje podrazumijevaju gladovanje nego o raznolikoj, uravnoteženoj prehrani koja podrazumijeva izbjegavanje nezdravih namirnica.

"Naš unutarnji ratnik je dobar samo onoliko koliko ga dobro hranimo, a ono što jedemo gradi naš temelj", napisala je te pokrenula raspravu o važnosti planiranja i usklađivanja obroka s vježbanjem, ali i o ovisnosti o sokovima (a priznaje da im ni sama ne može odoljeti) te o hrani koja pomaže u borbi s tjeskobom i prednostima detoksikacije određenim napitcima.

U raspravi joj se putem Instagram Storyja pridružio i njen trener koji je istaknuo jaja, avokado i orahe kao namirnice koje će vam dati dovoljno energije za bilo kakve vježbe, a Halle kaže kako ona ipak više voli vodu s kofeinom obogaćenu voćnim okusima. Ipak, glumica priznaje da ne može odoljeti sokovima pa se s vremena na vrijeme počasti nekim od njih.

Također, otkrila je kako u svojoj kući gotovo nikad nema čips, kekse i druge nezdrave grickalice jer je to jedini siguran način da ne padne u napast i pojede ih. 

Pročitajte više