Holivudska glumica se pohvalila mišićavim leđima i ostavila sve bez teksta

Foto: EPA-EFE, Instagram

SLAVNA glumica Charlize Theron na dodjeli Oscara se pojavila u potpuno drugačijem izdanju. Osim što se pohvalila novom frizurom i bojom kose, u svijetloplavoj haljini s otkrivenim leđima pokazala je i da je u iznimno dobroj formi.

Sve je ostavila bez teksta, a mišićava leđa duguje intenzivnim treninzima koje prakticira od 2017. godine kada se pripremala za ulogu špijunke u filmu "Atomska plavuša".

"Bilo je teško. Neću lagati, ako želite imati dobru liniju, naporno je", izjavila je za časopis Glamour.

Vježbe koje je tada prakticirala su kombinacija borilačkih vještina i boksa.

"Radili smo četiri do pet sati u danu. Svaki dan me ubijalo osam nevjerojatnih trenera i iznimno sam im zahvalna. Usvojila sam razne vještine", dodala je Theron.

Prošle godine za ulogu u filmu "Tully" se udebljala 25 kilograma, a vratiti se poslije u formu bilo joj je teže nego ikad.

"Zaista je trebalo dugo vremena. Nakon transformacije za film 'Čudovište' ne bih jela grickalice pet dana i kilogrami su nestajali", prisjetila se i dodala da ju je to natjeralo da shvati da je tijelo doista bitno drugačije u dvadesetima u odnosu na četrdesete godine.

Theron se unatoč ulogama zbog kojih neprestano mora mijenjati težinu trudi uvijek biti u formi. 

"Pratim koliko sam aktivna. Ako se ne krećem dovoljno, neću ni previše jesti. Uvijek sam iskrena sama sa sobom", kaže.

Uglavnom konzumira namirnice biljnog porijekla, a opsjednuta je i pilatesom.

"Zaljubila sam se u pilates. On je potpuno promijenio moje tijelo", tvrdi, a sudeći prema izgledu koji je pokazala šetnjom crvenim tepihom na dodjeli zlatnih kipića, to je istina.

Pročitajte više