Hrabra poruka ove djevojke o rupi među bedrima postala je viralni hit

Foto: Instagram

KAO tinejdžerica Mary Jelkovsky bila je opsjednuta razmakom između nogu, odnosno bedrima toliko tankim da se ne dodiruju.

Danas, s 20 godina, svjesna je da to u njezinom slučaju nije realno. Nakon što je nedavno vidjela vježbu kojom se može postići savršen procjep među nogama, bila je toliko bijesna da je odlučila pokazati koliko je nezdravo promovirati takve tjelesne standarde. 

Na Instagramu je objavila fotografiju koja prikazuje metodu u dva koraka za savršen procjep među bedrima.

“1. Razdvojite bedra, 2. Zaboravite na to, 3. Volite se”, napisala je na fotografiji.

Kad je bila osobna trenerica, Mary kaže da je čula kako žene često koriste izraze ‘problematično područuje’ i ‘moja najveća nesigurnost’ kada opisuju svoje noge. 

“Bilo je uistinu tužno čuti da se majka četvero djece toliko srami svoga tijela da ne želi spavati sa suprugom ili da studentica ne želi na zabavu uz bazen dok ne izgubi pet kilograma.”

Jelkovsky je odlučila javno podijeliti svoju poruku o važnosti prihvaćanja samoga sebe jer ju je frustriralo koliki broj žena želi procjep među nogama. 

“Dok sam išla u srednju školu, rupa među nogama je bila trend i provodila sam sate tražeći na internetu odgovor na pitanje kako je dobiti”, otkrila je.

“Šokiralo me kada sam neki dan vidjela da to ljudi i danas pretražuju. Ne želim da moja mlađa sestra odrasta u svijetu u kojem strujanje zraka među nogama ima ikakav značaj.”

Pročitajte više