Imao je 400 kilograma: U 29. godini umrla zvijezda showa Moj gojazan život

Foto: YouTube screenshot

SEAN Milliken borio se s viškom kilograma još od ranog djetinjstva. Javnost je za njega saznala prije tri godine kada se pojavio u popularnom showu Moj gojazan život, a tada je imao nevjerojatnih 413 kilograma i nije mogao stajati na nogama duže od pola minute. 

Nažalost, preminuo je u dobi od samo 29 godina zbog medicinskih komplikacija koje su nastale kao posljedica ozbiljne infekcije, prenosi TMZ. 

"U nedjelju je imao problema s disanjem, no uspjeli su ga oživjeti, ali mu se kratko nakon toga zaustavilo srce", napisao je njegov otac Matt na Facebooku i tako potvrdio tužnu vijest. Osim toga, istaknuo je kako je njegov sin bio "dobar čovjek s dobrim srcem".

Mnogi su zaključili kako će se Sean sada napokon ponovno susresti sa svojom majkom koja je preminula 2017. godine zbog problema s bubrezima.

"Počivaj u miru. Ti i mama ste opet zajedno. Molim se za njegovu obitelj", napisao je jedan od korisnika Twittera.

Inače, Sean se borio s viškom kilograma još od ranog djetinjstva, a sve je izmaknulo kontroli nakon što su se njegovi roditelji rastali.

"Svaki dan kada se probudim moram se suočiti sa stvarnošću onoga u što se moj život pretvorio. Sada sam toliko velik da se jedva mogu pomaknuti. Sve što mogu sam napraviti je pomaknuti se na drugi kraj kreveta, otići u kupaonicu i provjeriti je li moja majka budna. Mogu ustati, ali mogu napraviti samo nekoliko koraka, tako da ostajem u ovom krevetu bez obzira na sve. Više ništa ne mogu sam raditi", izjavio je tijekom sudjelovanja u emisiji tijekom koje je uspio izgubiti 180 kilograma.

Njegova pokojna majka, Renee, također se pojavila u emisiji, te je priznala kako njen sin treba svakodnevnu njegu koja podrazumijeva "brigu od glave do pete".

"Sean je postao tako velik. Više ga ne mogu sama čistiti, a doista je važno da ostane čist jer mu se lako mogu otvoriti rane", ispričala je tada Renee koja se brinula o svom sinu.

I sam Sean je tijekom emisije izrazio zabrinutost da neće doživjeti 30. godinu, a nažalost njegovi strahovi su se i ostvarili.

Pročitajte više