Influencerica se fotkala u bikiniju pa pokazala koliku razliku može učiniti poza

INFLUENCERICA Georgie Clarke otkrila je da je moguće prikazati tijelo u savršenom svjetlu na društvenim mrežama, iako u stvarnosti možda uopće ne izgleda tako. Pozirala je u bikiniju u nekoliko sekundi razmaka, ali u dvije različite poze, pa dokazala da kut fotografiranja čini veliku razliku.

Na prvoj pozira sprijeda, s jednom rukom podignutom u zrak i pokazuje svoj ravan trbuh, dok je na drugoj fotografirana s boka, a u prvom planu su celulit na stražnjici i ne toliko ravan trbuh.

"Odgađate li ponekad kupnju bikinija jer znate da u njemu nećete izgledati poput Instagram modela? Pogodite što… Ni modeli tako ne izgledaju u stvarnom životu. Sve je u pametnoj pozi, namještenom kutu, strateškom osvjetljenju, poboljšanom izgledu u fotošopu. To nije stvaran život, žene, prestanite se uspoređivati", poručila je tisućama svojih pratitelja. 

Ističe da su nesavršenosti potpuno normalne.

"Celulit, izbočine, ožiljci, strije, salo,… Što god imenujete, svi imaju te stvari. Jedino što ih ne vidimo na Instagramu jer su influenceri i poznate osobe pod pritiskom da urede te normalne pojave kako bi se zaštitili od zlih komentara trolova. Prestanite se uspoređivati, odjenite bikini i recite si da rasturate. Zaslužujete osjećati se dobro zbog sebe", zaključila je objavu koja je skupila iznimno pozitivne komentare drugih.

"Hvala ti što si hrabra", "Prava si inspiracija", "Daješ mi snagu i vjeru da sam normalna", napisale su neke žene.

Pročitajte više