Izazov J.Lo nije za svakoga: Zašto je slavni voditelj odustao već prvog dana?

Foto: Instagram

PROŠLOG tjedna su Jennifer Lopez i njezin dečko Alex Rodriguez pred svoje obožavatelje postavili zahtjevan izazov, ali su u videu koji su objavili nominirali i nekoliko poznatih ljudi. Cijela se priča vrti oko potpunog izbacivanja šećera i ugljikohidrata iz prehrane i to na deset dana. Dok su jedni tvrdili da je to prejednostavan zadatak (a da nisu bili ni svjesni koje se sve hrane moraju odreći), drugi su zapeli već prvog dana. Jedan od njih je i slavni televizijski voditelj Carson Daly.

Naime, voditelj je na Instagramu priznao kako u njegovom slučaju nikada nije došlo ni do pravog početka izazova.

O svemu je progovorio i u popularnoj ispovjedaonici osmišljenoj posebno za praćenje desetodnevnog izazova.

Iako je odlučio testirati svoju izdržljivost krajem prošlog tjedna, vlastita sestra ga je sabotirala.

Sve je krenulo u potpuno pogrešnom smjeru kada ga je pozvala u svoj dom na domaću pitu s piletinom, a kako je Carson istaknuo, ona uopće ne kuha često i takva se poslastica jednostavno ne odbija.

"Što bih trebao učiniti, ne jesti to? Trebam li se pojaviti s vlastitom vrećicom brokule i reći da ne jedem ugljikohidrate? Petak je navečer!" pomalo frustrirano je zaključio i mnoge nasmijao. 

"Oprosti mi, J.Lo, sagriješio sam", rekao je prije ulaska te je svima odmah bilo jasno koliko je sati.

Ipak, mislio je da će u subotu moći nastaviti (ili, bolje rečeno, tek započeti) s izazovom, ali u subotu su se stvari zakomplicirale.

Kako je ispričao, otišao je u svoj omiljeni restoran, poznat po savršenim hrskavim krumpirićima, i iako ih nije on naručio, netko za njegovim stolom jest. Kako da tome odoli? Ako njega pitate, nikako.

"Ne znam mogu li izdržati ovaj izazov. Da budem iskren, iskreno mislim da ne mogu. Ili možda samo duboko, duboko, duboko u sebi ne želim", iskreno je zaključio Carson.

No vjerujemo da će ga J.Lo i Rodriguez ipak razumjeti jer i sami su već iskusili kako je to imati krizu.

Pročitajte više