James Van Der Beek pokazao kakve mišiće je dobio, obožavatelji žele naučiti isto

SLAVNI glumac James Van Der Beek, zvijezda nekoć popularne serije "Dawson's Creek", nedavno je sudjelovao u američkoj inačici Plesa sa zvijezdama.

42-godišnji glumac odlučio je pokazati obožavateljima i kako mu je tijelo izgledalo prije početka emisije, a kako poslije.

S obzirom na to da je Van Der Beek zbog emisije svaki dan trenirao i do 12 sati, ne čudi što je tijelo isklesao do savršenstva. Ipak, poznati glumac je i prije emisije bio u zavidnoj formi zahvaljujući strogom režimu.

"Trenirao sam Muay Thai tri dana tjedno otprilike šest mjeseci, a onda sam uzeo pauzu kako bih trenirao za ovu emisiju. Sada znam plesati i rumbu", napisao je.

Van Der Beek je rekao da se fokusirao na konzumiranje puno voća, povrća, smoothieja i salata, uglavnom na vegansku prehranu.

"Tijekom dana bih plesao pa pojeo vegansku večeru. Morao sam jesti lagano zato što nije bilo puno pauza između treninga. To nije bila dijeta, samo sam se želio osjećati dobro prilikom treniranja", rekao je.

"Nevjerojatno! Moram početi plesati", "Mislim da je vrijeme da upišem neki ples", i "Izgledaš nevjerojatno! Kakvi mišići. Počinjem s plesom", bili su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Pročitajte više