Jennifer Aniston pozirala u toplesu i pokazala nevjerojatnu liniju u 50. godini

Foto: EPA-EFE

OVIM potezom iznenadila je obožavatelje, ali im je poslala i snažnu poruku.

Jennifer Aniston je za rusko izdanje časopisa "Harper’s Bazaar" skinula gotovo sve sa sebe i još jednom izazvala oduševljenje mladolikim izgledom, ali i nevjerojatno vitkom linijom. U 50. godini bez imalo straha i neugode pozirala je odjevena samo u kratke kožne hlačice i najlonke, dok je grudi prekrila rukama.

No iza ove fotografije skriva se snažna poruka za koju slavna glumica vjeruje da bi je svaka žena trebala čuti.

"Mislim da su naša tijela prelijepa i da bismo ih trebali slaviti te se osjećati dobro u njima, bez obzira na našu dob. Ne bismo ih se trebali sramiti", izjavila je Aniston u intervjuu te zaključila kako u ovoj fotografiji nema ništa neprimjereno.

Kako je otkrila, osjeća se bolje nego ikad u vlastitoj koži, ali joj ponekad tijelo šalje signale da bi trebala usporiti. Tako je imala već nekoliko ozljeda koljena pa se našalila kako bi ih možda trebala podmazati.

Unatoč ozljedama, ne odustaje od redovnog vježbanja.

"Vježbam četiri ili pet puta tjedno. Osim toga, posljednje dvije godine tri ili četiri puta tjedno treniram s mojim dragim trenerom boksa Leyonom", rekla je te dodala kako upravo njemu može zahvaliti činjenicu da je napokon zavoljela vježbanje. Kako kaže, redovni treninzi joj pomažu da zadrži oštrinu uma.

Iako prije nije bila ljubiteljica zdravog života, sada je potpuno drugačije pa priznaje da se iskreno raduje svakom novom treningu, ali i da zahvaljujući njima bez problema održava svoju vitku liniju. 

Pročitajte više