Jennifer Lopez otkrila kako izgleda njezina tipična večera pa iznenadila fanove

OTKAKO se pojavila u svijetu glazbe, Jennifer Lopez je ikona mode i ljepote. Dva desetljeća nakon hita Jenny from the Block ljude i dalje zanima njezina beauty rutina, kao i tajne fitnessa i izgleda. To je odnedavno postalo lakše zahvaljujući biltenu On the JLo, u kojem pjevačica dijeli detalje iz svog svakodnevnog života i daje savjete te odgovara na pitanja obožavatelja.

Tako je na pitanje jednog fana o svom režimu vježbanja odgovorila da diže utege tri do četiri dana u tjednu, a kardio ubacuje kada želi skinuti koji kilogram. Radi i vježbe snage, a takve treninge započinje treniranjem nogu, zatim leđa i ramena, dok završava vježbama za cijelo tijelo.

"Kako starimo i sazrijevamo tako počinjemo gubiti mišićnu masu i počinje nas boljeti tijelo. Zato nas dizanje utega i vježbe otpora čine snažnima i sposobnima. To je, uz istezanje i rad na pokretljivosti, najvažnije", rekla je.

Centri za kontrolu i prevenciju bolesti preporučuju bavljenje aktivnostima koje jačaju mišiće barem dva puta tjedno te ističu važnost izvođenja vježbi za cijelo tijelo, baš kao što to radi Jennifer Lopez.

A J.Lo odgovorila je i na pitanje drugog obožavatelja, kojeg je zanimalo kako izgleda njezina tipična večera. Ona uključuje piletinu s roštilja i povrće sa žara, talijansku salatu s maslinama, sirom, salamom i cherry rajčicama, a kao prilog servira i pržene krumpiriće i štrucu hrskavog kruha s maslacem. 

Mnoge je to iznenadilo pa je pojasnila da su krumpirići i kruh uglavnom za djecu. Iako si povremeno priušti i uživanje u takvoj hrani, uglavnom nije dio njezinog tanjura. Konzumiranje mješavine proteina i ugljikohidrata najbolji je način da pomognete vašim mišićima da se oporave nakon treninga.

Pročitajte više