Khloe Kardashian u gaćicama pokazala trbuh i poslala poruku: Moje tijelo je moj izbor

REALITY zvijezda odlučila je progovoriti o borbi koju vodi sa slikom o vlastitom tijelu, nakon što je ranije ovoga tjedna na društvenim mrežama bez njenog dopuštenja objavljena njezina neuređena fotografija. 

36-godišnjakinja je napisala da se pokušava voljeti unatoč nepodnošljivoj svakodnevici s kojom se suočava.

"Ovo sam ja i ovo je moje neretuširano i nefiltrirano tijelo. Fotografija koja je objavljena ovog tjedna bila je prekrasna. Ali kao netko tko se cijeli život bori s vlastitom tjelesnom slikom, pogotovo kad vas netko fotografira u lošem osvjetljenju ili ne snima vaše tijelo onakvim kakvo jest, trebali biste imati pravo tražiti da se to ne objavljuje, bez obzira na to tko ste", napisala je na Instagramu.

"U stvari, pritisak te neprestano ismijavanje i prosuđivanje mog života su previše za podnijeti."

Potom je nabrojala nekoliko komentara na koje često nailazi.

"Khloe je debela sestra, Khloe je ružna sestra, njezin otac nije njezin otac jer izgleda drugačije, mogla je smršavjeti jedino operacijom… Nikad se ne navikneš na to da te osuđuju i govore da si neatraktivan, s vremenom samo počneš u to vjerovati. Moje tijelo, moja slika i način na koji odlučim izgledati su moj izbor. Na nikome nije da odlučuje ili prosuđuje što je prihvatljivo", zaključila je.

Podsjetimo, na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj Khloe pozira u tigrastom badiću. Fotografija nije uređena te prikazuje Khloeino lice i tijelo u prirodnom izdanju. Njen tim odmah je počeo raditi na tome da se fotografija ukloni, a navodno su i zaprijetili tužbama.

Pročitajte više