Kristin Davis ljuti se zbog komentara o svojim godinama i tijelu: Je*ite se

Foto: EPA-EFE

KRISTIN DAVIS vratila se na ekrane kao 55-godišnja Charlotte York Goldenblatt u seriji And Just Like That, nastavku legendarnog Seksa i grada. Međutim, komentari koji se odnose na njezinu težinu i godine čine je bijesnom.

U razgovoru za Sunday Times izjavila je: "Svi žele komentirati našu kosu, naša lica, ovo i ono. Intenzitet toga me šokirao."

"Osjećam se ljutito, a ne želim to", dodaje te ističe da je komentari koje sada čita podsjećaju na vrijeme kad se, tijekom originalnog prikazivanja serije, raspravljalo o njenom tijelu.

"Svaki tjedan su se objavljivali članci o tome da imam kruškolik oblik tijela. U to vrijeme to nisam smatrala komplimentom. Nisam to mogla izbjeći, ali osjećam se kao da im svima želim reći: Je*ite se! Dođite ovdje! Što radite?", prisjetila se. 

Davis smatra da je to problem društvenih medija, na kojima ljudi, iako vas ne poznaju, pišu što god požele o vama.

"Moj život uopće nije gotov. Svi misle da sam gotova, da je moj život gotov, da su moji prijatelji i odnosi gotovi. To uopće nije tako. Zrele žene zaslužuju više zastupljenosti", govori ova samohrana majka dvoje afroameričke djece u dobi od deset i tri godine, koje je usvojila. 

"Više ne dobivam dobre scenarije, a mislim da je to zato što nakon što napuniš 40 spadaš u istu kategoriju kao i Betty White, koja sljedeće godine slavi 100. rođendan", zaključila je. 

Pročitajte više