Kultna glumica (64) objavila selfie bez šminke i zapanjila ljude savršenim tenom

Foto: Profimedia

MICHELLE PFEIFFER živi je dokaz da možete imati potpuno blistavu kožu u bilo kojoj dobi. Nedavno je objavila fotografiju na Instagramu koja otkriva njenu prirodnu ljepotu i besprijekornu kožu na licu bez imalo šminke.

Slavna 64-godišnjakinja njeguje prirodni izgled kad god može, a u primjeni različitih proizvoda fokusira se na siguran i minimalan popis sastojaka. Objasnila je da su je njezina djeca inspirirala da preispita proizvode koje koristi: "Počinjete gledati svijet očima svoje djece i samo ih želite zaštititi pa počnete gledati na zdravlje u vidu prevencije", rekla je u intervjuu za Oprah Daily.

Takav stav doveo je do pokretanja vlastite linije parfema, koja je 100% transparentna po pitanju sastojaka. Njeni parfemi osmišljeni su i proizvedeni bez testiranja na životinjama, hipoalergeni su i ne sadrže parabene, ftalate, formaldehide, poznate ili sumnjive kancerogene tvari ili endokrine disruptore, navodi se na web stranici tvrtke.

Kada je riječ o šminki koju koristi, Michelle preferira organske opcije. Međutim, kaže da joj kad se pojavljuje na velikom ekranu, ipak trebaju proizvodi s najboljim učinkom. "Nažalost, smatram da još uvijek postoji mali jaz između čistih proizvoda i onih vrlo učinkovitih", kaže.

Koliko god izgledala besprijekorno, priznala je da primjećuje kako stari

"Definitivno vidim da sam se promijenila", rekla je u intervjuu iz 2017. godine za People. "Samo pokušavam ne razmišljati o tome. Starenje se događa svakome od nas. Jednom kada to prihvatite, to vas rastereti."

Premda djeluje kao da fantastičan izgled duguje posebnim skrivenim trikovima, ona tvrdi da je stvar vrlo jednostavna. Spava dovoljno, vježba i hrani se zdravo. "Velika je tajna da nema tajne", priznala je 2021. godine za The Daily Mail.

Pročitajte više