Last minute priprema za plažu: 8. dan fitness izazova

Foto: Pinterest

DANAŠNJI dan izazova podrazumijeva odmor. Nadamo se da ćete ga iskoristiti u skladu s potrebama vašeg tijela. 

Rečeno je da ovaj izazov podrazumijeva 10 dana plakanja s ciljem postizanja osjećaja sreće po završetku izazova Last minute priprema za plažu: 10 dana fitness izazova
 
Možda vam se na prvi tren javila pomisao da nešto nije kako bi trebalo biti s obzirom na činjenicu da je 8. dan izazova dan namijenjen odmoru, a koji uobičajeno budi asocijacije na uživanje. 
 
Ipak, 8. dana izazova, s obzirom na predviđeni intenzitet treninga i broj istih kratkom vremenskom periodu izazova koji je prethodio današnjem danu, trebao bi izazvati suze na oči svakom pojedincu koji je do sada stekao naviku svakodnevnog aktivnog načina življenja. 


Vjerojatno vam neće vam biti jednostavno odmarati, međutim, nastojte si osvijestiti činjenicu da kvalitetan odmor organizma nakon iscrpnih aktivnosti je čak i bitniji od samog treniranja. 
 
Odmor i oporavak vaših mišića nezaobilazna je karika na putu prema adekvatnom zdravlju organizma i vitkoj liniji tijela. 


Kako biste utvrdili na koji ste način postali "ovisni" o treniranju predlažemo vam da se prisjetite svih prethodnih dana izazova pomoću članaka: Last minute priprema za plažu: 1. dan fitness izazova, Last minute priprema za plažu: 2. dan fitness izazova, Last minute priprema za plažu: 3. dan fitness izazova, Last minute priprema za plažu: 4. dan fitness izazova, Last minute priprema za plažu: 5. dan fitness izazova, Last minute priprema za plažu: 6. dan fitness izazova i Last minute priprema za plažu: 7. dan fitness izazova.

Pročitajte više