Majka dvoje djece zadivljuje linijom: Tajna je u pilatesu i biljnoj prehrani

RACHELLE Rowlings nazivaju jednom od najiskrenijih mama Instagrama. Ova blogerica sa skromnih 30 tisuća pratitelja koji je se ne mogu zasititi, redovito progovara o svakodnevici, pa tako i zdravlju, fitnessu, posustajanju, ustajanju i, konačno, ostvarenim ciljevima. 

32-godišnja majka dvoje djece odnedavno ponosno pokazuje svoj trbuh i za to ima jako dobar razlog. Uspjela je povratiti figuru koju je imala prije trudnoće, a s pratiteljima je podijelila da je tajna u pilatesu i biljnoj prehrani.

“Imala sam dva carska reza što je itekako utjecalo na moje tijelo. Osim što to nije prirodan porođaj, zauvijek ostaje ožiljak na trbuhu. Steznik sam nosila šest tjedana više od preporučenog roka jer sam bila uvjerena da je to jedino što mi drži organe na mjestu”, izjavila je u emisiji The Secret power of Plants.

Osim navedenog, patila je od postporođajne depresije i očajnički se htjela vratiti svom starom režimu treniranja, ali to nije bilo tako jednostavno.

“Počela sam kod kuće raditi trbušnjake, ali bol u trbuhu je bila nepodnošljiva. Bila sam uvjerena da imam bruh, ali jednostavno nisam bila spremna, moje tijelo nije zacijelilo”, dodaje.

I pričekala je. Tek 18 mjeseci nakon drugog porođaja je upisala pilates.

“Morala sam raditi malo sporije od ostalih, ali imala sam nevjerojatnu trenericu koja me naučila kako raditi na coreu koji je najvažniji”, prepričala je Rowlings.

Ipak, i dalje je bila naduta i umorna, ali ne zbog bebe. Jednog jutra se probudila i odlučila slijediti biljnu prehranu. Godinu dana kasnije, te navike su usvojila i njena djeca i suprug.

“Odlučila sam se na to zbog sebe. Odmah sam shvatila da to ima pozitivan učinak na prehlade, probavne navike, raspoloženje i san, doslovno na sve”, zaključila je ova majka koja danas živi, kaže, zdravije i sretnije nego ikad prije.

Pročitajte više