Marija Šerifović otkrila kako je u mjesec dana skinula sedam kilograma

U SAMO mjesec dana Marija Šerifović uspjela je skinuti sedam kilograma. Pjevačica je promijenila svoj jelovnik, ali i redovito trenira, što joj je uvelike pomoglo u fitness transformaciji.

"Za doručak jedem palentu, koja je daleko ukusnija kada se sprema na maslacu, ali ja je sada kuham na vodi i uz nju konzumiram mladi sir, koji ima malo masnoće. Volim i zobene pahuljice s jabukom, kivijem i bademima. Možete dodati i suhe šljive. Nekada kupim zdrav kruh, koji ne jedem često, ali je jako ukusan uz pureća prsa, salatu i rajčice. Također jedem domaću pileću paštetu i sirni namaz", izjavila je, a prenosi Klix.ba.

Najviše problema zadaje joj priprema ručka jer ne voli kuhana jela. Ne voli losos niti svinjetinu, kao i grašak i papriku, koje teško probavlja. Zato se na njezinom tanjuru najčešće nalazi riba, biftek ili piletina. 

Za užinu uglavnom konzumira voće, jogurt ili kiselo mlijeko s chia sjemenkama, dok za večeru pojede salatu.

"Nemojte da vas ovo zavara, važne su i količine hrane koju unosite. Također, važno je da prije nego se krenete hraniti drugačije napravite krvne pretrage. Trener procjenjuje da ću za 90 dana ući u super kondiciju, znači do nove godine. Moram priznati da mi sve ovo teško pada, ali bit će dobar osjećaj kad se završi", zaključila je. 

Pročitajte više