Medicinska sestra otkrila kako je skinula 10 kilograma nakupljenih u karanteni

MEDICINSKA sestra i majka dvoje djece Alanna Rumble tijekom lockdowna se udebljala 10 kilograma. Odlučila ih se ekspresno riješiti i u tome je uspjela u tri mjeseca.

"U srpnju sam stala na vagu koja je pokazala 76,8 kilograma. Nisam htjela iz kreveta, jela sam isključivo dostavljenu hranu", ispričala je ova 32-godišnja Australka za Daily Mail.

Osjećala se loše, ali tri mjeseca kasnije ima 67,7 kilograma. 

"Nikad se u životu nisam osjećala tjelesno i mentalno snažnijom", dodaje. 

Kilogrami su se, kaže, nakupljali zbog depresije, nedostatka motivacije i izolacije. Uključila se u osmotjedni izazov poznatog australskog trenera Sama Wooda i pokrenula.

"Mislila sam da će me možda novčana nagrada motivirati da dovedem tijelo u formu", ističe.

Počela je trenirati te slijediti poseban plan prehrane koji uključuje proteinski shake za doručak, salatu ili sendvič za ručak. Za užinu jede tamnu čokoladu i maslac od kikirikija, a večera domaće burgere ili tjesteninu.

"Imam i jedan obrok po želji u tjednu. Poanta gubitka kilograma je isključivo u ostvarivanju kalorijskog deficita", tvrdi Alanna.

Trenira pet dana u tjednu, a dva dana trči 10 do 20 kilometara. Trenutno je na 86. danu izazova i više ne pomišlja o prestanku. 

"Slušajte tijelo i usporite ako trebate. Radite manje ciljeve, fokusirajte se na promjene koje ćete vidjeti po odjeći i rezultati neće izostati", poručuje drugima.

Pročitajte više