Mlada djevojka poslala snažnu poruku o famoznim 30-sekundnim transformacijama tijela

Foto: Instagram

OVA 21-godišnja zagrižena ljubiteljica fitnessa više nije mogla izdržati sve te nerealne Instagram kampanje o transformacijama i savršenim tijelima pa je i ona iskoristila Instagram za samopromociju. Ali ne savršenih vježbi i savršene linije - već suprotno - za razotkrivanje svih tih Instagram posvuduša koje zapravo uvijek slikaju sebe tijekom famozne 30-sekundne transformacije. Oke, naravno da svi to kužimo - da su se slikale prije i poslije na način da su prije bile opuštene, a poslije su uvukle trbuh, ne disale i pritom stisnule mišiće do maksimuma, ali ipak - takvih prije i poslije slika je sada već toliko da je već stvarno bilo vrijeme da netko i tome malo stane na kraj. Jer svi oni koji tek planiraju svoju fitness avanturu inspiriraju se, ali i gube volju kada vide takve 30-sekundne transformacije. 
 
Zato je stavila sebe prije i poslije - jer ova prije, gdje je stegnula mišiće, jest prava slika njenih mišića, ali ona tako u ostalih 23 sata, 59 minuta i 30 sekundi zapravo ne izgleda. 
 
Fotkama je oduševila fanove koji su joj zahvalili na iskrenosti, a ona još jednom poručuje - Eto vam dokaza da fotografije nisu stvarna slika svijeta pa se sjetite toga sljedeći put kada se pogledate u ogledalo tužni što se vaši mišići još uvijek ne naziru kao drugima.

 

Pročitajte više