Muči vas višak kilograma? Trenerica Kim Kardashian ima odličan plan za mršavljenje

PROMJENE u tjelesnoj težini događaju se svima, čak i Melissi Alcantara, trenerici Kim Kardashian.

U jednoj od objava na Instagramu Alcantara je otkrila da je u mjesec dana dobila otprilike 5 kilograma, a tom prilikom je podijelila i kako planira pristupiti prehrani i treninzima u narednim tjednima. 

Kao prvo, njezin plan za mršavljenje ne uključuje paničarenje ili isprobavanje ekstremnih dijeta. Umjesto toga, jedina stvar na koju se fokusira je "ne dizati prevelike težine utega", jer je "bole stara koljena".

Upravo je ignoriranje vlastitih potreba, mogućnosti i zdravstvenih problema jedna od najčešćih pogrešaka koju ljudi čine kada žele brzo izgubiti nakupljene kilograme. 

"Jednostavno rečeno: kada se borite protiv svog tijela, ono će uzvratiti", rekla je prethodno Jen Widerstrom, trenerica slavnih za Shape.

"Žudnja, umor i broj na vagi koji se ne miče znakovi su pobune vašeg tijela", dodala je.

Nadalje, Alcantara planira "ne jesti sranja", a kako kaže, to se posebno odnosi na činjenicu da više neće "75 puta dnevno posezati za vrećicom granole praveći se da je posljednji put".

Alcantara je i u ranijim intervjuima isticala kako ne podržava opsesivno brojanje kalorija ni drastično rezanje ugljikohidrata. Općenito, radije se fokusira na to da jede što manje prerađene hrane. 

Drugi dio njezinog plana za mršavljenje uključuje jednostavno "pijenje vode", napisala je u svojoj objavi. Na kraju, istaknula je kako će svojim treninzima dodati više kardio vježbi. To ne znači da će odjednom početi stalno raditi kardio, nego da će odraditi kardio treninge četiri puta tjedno umjesto dosadašnjeg jednog treninga u dva tjedna.

Pročitajte više