Muškarci u teretani komentirali djevojku, ljudima se okreće želudac

KORISNIK TikToka snimio je dva muškarca koji su komentirali ženu koja je vježbala u teretani.

U videosnimci koja broji 1.8 milijuna pregleda dva muškarca srednje životne dobi pogledavaju prema djevojci na traci za trčanje te govore da je "zrela za branje" i da im se sviđa miris njezinog parfema. 

"Miris žene koja prolazi pokraj vas", kaže jedan muškarac, na što drugi komentira: "Bio sam tri godine u zatvoru i sve što sam mirisao su prljavi muškarci. Kad djevojka prođe, mogu samo reći: O, moj bože."

TikToker Charlie, koji je snimio ovaj razgovor, kaže da je odlučio objaviti snimku kako bi vidio jesu li shvatili da je to što su učinili pogrešno.

"Pretpostavljam da su se osjećali slobodno pokraj mene, da mogu reći što god im padne na pamet", komentirao je Charlie. 

@charliebanga

Now I see why women feel uncomfortable when they go out in public. Theres alotta weirdass men outchea g. ##charliebang ##foryou ##exposed ##planetfitness

♬ original sound - charliebanga

Ističe da ih isprva nije slušao, ali onda nije više mogao ignorirati njihove neugodne komentare.

"Pustio sam snimku naglas kako bi mogli čuti. Rekao sam im da je to što govore gadno. Naljutio sam se jer cura nije imala pojma što se događa", pojasnio je. 

Kasnije je otkrio da su muškarci zanijemjeli kad su shvatili da je sve snimljeno te ih je natjerao da napuste teretanu, a djevojci nije ništa spominjao jer nije htio da se osjeća posramljeno. 

Snimka je skupila brojne komentare.

"Muškarci nam to rade svaki dan. Hvala što ste učinili ono što je ispravno", kazala je jedna osoba. 

"Zbog toga se ne osjećam sigurno u teretanama", komentirala je druga djevojka.

Becky Zirlen, direktorica odnosa s javnošću Planet Fitnessa, teretane u kojoj se dogodio incident, rekla je za Daily Dot da je vlasnik franšize otkazao članstvo muškarcima na snimci.

"Sigurnost i privatnost naših članova i zaposlenika su nam glavni prioriteti i ovaj incident smatramo krajnje ozbiljnim."

Pročitajte više