Nina Dobrev otkrila što se nalazi na njezinom jelovniku i čemu duguje vitku liniju

GLUMICA Nina Dobrev uvijek je u zavidnoj formi i trudi se ostati takva. Zvijezda Vampirskih dnevnika otkrila je kako izgledaju obroci koje svakodnevno jede kako bi ostala u formi.

1. Dan započinje kavom

Iako Dobrev kaže da je obično budi njezin pas Maverick, glumica priznaje da joj treba malo više od toga da se pokrene.

"Treba mi malo kave. Neke jako jake kave", otkrila je Dobrev u novom intervjuu za Harper's Bazaar. "Pripremim espresso, a zatim popijem običnu kavu i pomiješam ih. Koristim bademovo mlijeko, a zatim stavim steviju."

2. Proteinski shake

Da bi ujutro prehrani dodala puno hranjivih sastojaka, Dobrev priprema proteinski shake.

Nezaslađeno bademovo mlijeko od vanilije, zaleđene banane, avokado, maslac od badema i lisnato povrće su njezina dobitna kombinacija.

3. Jede omiljena jela, ali bez glutena

Dobrev kaže da je nakon mnogo godina "lošeg osjećaja" otkrila da ima intoleranciju i na gluten i na mliječne proizvode. Zato se oslanja na verzije svoje omiljene hrane bez glutena i mliječnih proizvoda.

Za doručak obično jede jaja i tost bez glutena. Ponekad im doda špinat pripremljen na pari, a priznaje da se voli počastiti i palačinkama bez glutena koje kombinira s bananama, borovnicama i čokoladom.

4. Za ručak jede salatu

U svoje salate kombinira tikvice, šparoge, mladi luk, rajčice, avokado, zeleno povrće i slično.

5. Gricka tijekom dana

"Kad sam vježbala s trenerom, on mi je rekao da morate jesti svaka dva sata kako bi vaš metabolizam nastavio raditi, pa tako nekako i živim svoj život", kaže Dobrev. Kaže da njezini omiljeni zalogaji uključuju bademe, granolu bez glutena i gumene bombone bez dodanih šećera, navodi Eat This, Not That.

Pročitajte više