Ova fitness YouTuberica godišnje zaradi skoro 20 milijuna kuna

U 2020. godini puno ljudi okrenulo se YouTubeu kako bi ostali u formi. Naime, zbog pandemije koronavirusa, teretane i fitness centri su bili primorani zatvoriti svoja vrata. 

U moru fitness sadržaja svatko može pronaći ono što mu odgovara, a pitanje koje se nameće jest koji se fitness YouTuber smatra najuspješnijim. Odgovor je potražila ekipa koja stoji iza stranice Flawless.org. Odlučili su usporediti procijenjenu godišnju zaradu, broj pretplatnika i ukupan broj pregleda videozapisa nekih zvučnih imena u fitness svijetu. 

S ukupno 9.82 od mogućih 10 bodova bivši fizioterapeut i trener snage Athlean-X je najuspješniji fitness YouTuber. Ima najviše pretplatnika i najviše pregleda videozapisa. Međutim, njemačka influencerica Pamela Reif najviše zarađuje. Procjenjuje se da samo od sadržaja na YouTubeu godišnje zaradi 2.212.360 funti ili 19.351.656 kuna. Skupila je 9.29 bodova i tako se svrstala na drugo mjesto ljestvice. 

Slijedi kanal Yoga with Adriene s 8.77 bodova pa Madfit, Fitness Blender i Blogilates. U top 10 su i The Fitness Marshall, Bradley Martyn, Chris Heria i Scott Herman Fitness.

Pročitajte više