Ova je fitness blogerica dokaz da izgled trbušnih mišića ovisi o tome što jedete

FOTO: Instagram

NESSA Sphere, 39-godišnjakinja iz Luksemburga, nikada nije imala problema s viškom kilograma. Bila je jedna od onih koji jedu što god hoće, a tijelo im nekako uspijeva ostati isto.

Tek kad je dobila novi posao vezan uz financije, počela je primjećivati ​​razliku u svom izgledu.

"Bila sam usredotočena na svoj posao, a ne na svoje tijelo. Loše sam jela i stalno sam bila pod stresom i umorna", rekla je za Cosmopolitan.

Tek kad je ugledala svoju fotografiju, shvatila je da se mora usredotočiti na svoje zdravlje.

"Nisam mogla vjerovati koliko se moje tijelo promijenilo jer se nisam dovoljno brinula o njemu", rekla je.

Za početak je odlučila vježbati rano ujutro jer nije mogla pronaći potrebnu motivaciju kada bi došla kući s posla. Iako joj je bilo teško buditi se zorom u pet sati, za nekoliko se tjedana počela buditi i prije nego što bi se alarm oglasio.

Nakon šest mjeseci Nessa je primijetila da joj se tijelo počelo mijenjati i tada je odlučila posvetiti više pozornosti svojoj prehrani. Iako je mislila da jede prilično zdravo, ubrzo je shvatila da ne obraća pozornost na veličinu porcija, da preskače obroke kad nema vremena jesti, a potom kasnije sve to nadoknadi.

Počela je jesti svaka tri sata, i to pet do šest obroka, što je iznosilo oko 2000 kalorija. Tijekom radnog dana jela je slatki krumpir, pileća prsa, brokulu i avokado, rižu basmati, bakalar i zeleni grah s maslinovim uljem ili tjesteninu od cjelovite pšenice s rezancima od tikvica, škampima i domaćim pestom. Za večeru bi jela kajganu sa špinatom i rajčicom, prženi kruh od cjelovitog pšeničnog povrća s maslacem od kikirikija i bananom ili zelenu salatu s dimljenim lososom i kolačima od riže.

Sve svoje obroke pripremila bi prije početka tjedna. Nakon 11 tjedana Nessa je primijetila golemu razliku.

Iako je dobila četiri kilograma, njezino je tijelo nevjerojatno isklesano, a ona je ponosna što je odabrala upravo ovakav način življenja.

 

Pročitajte više