Pet navika u koje se kunu slavni koji su skinuli kilograme i nisu ih vratili

SLAVNE osobe uvijek su pod povećalom javnosti. Zbog toga njihovi fanovi odmah znaju kad dobiju ili izgube kilograme. Vidjeti poznate osobe kako transformiraju svoje tijelo i mijenjaju život vodeći se zdravim navikama može biti motivacija za postizanje ciljeva koje smo si postavili. Zbog toga smo skupili savjete pet faca koje su uspješno skinule nakupljene kilograme i nisu ih vratile.

Christina Aguilera isprobava novu hranu

Popularna pjevačica oduvijek se mučila s težinom i slikom o samoj sebi, no u posljednje vrijeme pronašla je mir.

"Nevjerojatno je što malo vremena može učiniti za tijelo, kao i za um i duh. Isprobavala je nove vrste hrane i istraživala nove metode vježbanja. Ne zbog težine koliko zbog općenite dobrobiti i sveukupnog zdravlja", kaže izvor blizak Christini Aguileri za časopis People.

Simon Cowell izbacio je određenu hranu

Simona Cowella na mršavljenje je motivirao liječnik koji mu je preporučio da promijeni režim prehrane. Prema The Sunu, izbacio je meso, mliječne proizvode, pšenicu i šećer, a planira se odreći i ribe. Pivo i cigarete obožava, ali ih sada konzumira povremeno.

Rebel Wilson pronalazi ravnotežu

Australska glumica 2020. godinu posvetila je brizi za zdravlje i otad je napravila mnoge promjene po pitanju prehrane i stila života. 

"Samo pokušavam pronaći ravnotežu. Ništa nije zabranjeno. Mogu pojesti što sam jela i prije, ali u manjoj količini. I onda se osjećam dobro", rekla je za People.

Adele trenira kardio

Adele je prilično šutljiva o svojoj transformaciji, ali izvor koji joj je blizak podijelio je za US Weekly neke detalje njezinog uspjeha: "Ona radi 60-minutne treninge koji uključuju kardio, kružni trening i pilates. Pronašla je rutinu koja djeluje i u kojoj uživa."

Drew Barrymore pronašla je kvalitetno vodstvo

Još jedna glumica našla se na ovom popisu. Njezin savjet je pronaći vođu koji će vam pomoći da ostvarite zdravstvene i fitness ciljeve.

"Radi se o tome da tako pronađete sebe i kako izvući ono najbolje iz sebe. Trebamo vodstvo pametnih, mudrih i razumnih osoba", poručila je na Instagramu.

 

Pročitajte više